Vigeland-museet arrangerte gjenåpningsfest torsdag 16. juni 2011 etter å ha vært stengt siden august 2010 på grunn av en større rehabilitering.

Åpningsfesten og konserten var åpen for alle og museet hadde over 400 besøkende i løpet av kvelden som bidro til at det ble en uforglemmelig sommerkveld i museets borggård.

Sommersesongen 2011 består av to nye utstillinger, Uten sokkel og Vigeland på Frogner, samt nymontering av deler av den faste samlingen.

I tillegg til sommerens utstillingsprogram arrangerer Ole Böhn sommerkonserter i museets borggård hver søndag kl 14 i perioden 26. juni - 4. september 2011 og Vigeland-museet tilbyr gratis offentlige søndagsomvisninger på engelsk kl. 13 (følg link for aktuelle datoer).

Rehabiliteringsprosjektet har omfattet nytt kobbertak, oppussing av ytterdører og vinduer, oppgradering av vann- og avløpssystem og ventilasjon, oppgradering av det elektriske anlegget, samt brannteknisk oppgradering.